Izložba ‘'O životinjama i ljudima’ bliska je i zanimljiva djeci. Kroz posebno prilagođena vodstva djece saznaju razne zanimljivosti o odnosu čovjeka i životinje kroz povijest.

Koje je divlje životinje čovjek prve udomaćio, zašto se kitimo tuđim perjem, zašto su zmije čuvarice lijekova, kako je pas postao čovjekov najbolji prijatelj i tko je zapravo Hello Kitty?

 

Novi ljetni kamp uz izložbu ‘’O životinjama i ljudima’’ posvećen je ekologiji.  Na radionicama ćete učiti o važnosti recikliranja, brizi za životinje i okoliš te iskoristiti ambalažu za izradu kućica za ptice, kutijica i  maštovitih igračaka.
Radionica će se održati od 11. do 14. srpnja 2017., svaki dan od 11 do 13 sati.


U programu mogu sudjelovati svi kreativci u dobi od 7 do 12 godina, a cijena iznosi 100 kn po djetetu za cijeli četverodnevni program (uključene ulaznice u muzej, vodstva, sav potreban materijal za radionice, osvježenje u pauzama). Moguće je i sudjelovanje po danu, a cijena sudjelovanja iznosi 25 kuna/dan.


Informacije i prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 099/2676 559