Nemoj se dosađivati sam tijekom praznika! Dođi se družiti s ekipom, svaki dan ćete raditi nešto zanimljivo, edukativno i muvati se po gradu -  gledati izložbe po muzejima i provoditi likovne radionice na temu velikih umjetnika,

istraživati Zagreb i slušati o gradskim zanimljivostima kroz vožnju javnim prijevozom, imati vrijeme za slobodnu igru u prirodi, ponešto učiti kroz zabavu i stručno vodstvo naše psihologinje,  a za kraj dana udobno se zavaliti na jastuke i gledati dječje filmove uz kokice ili slušati bajke!


Predviđen je obilazak Muzeja za umjetnost i obrt, Muzeja suvremene umjetnosti i Etnografskoga muzeja! Jedan dan je rezerviran za šetnju i posjet Zoološkom vrtu! Osigurali su voće, grickalice i dostavu ručka u  prostor!

Termin održavanja: 03.-06.04.2018. Svaki dan (od ponedjeljka do petka) u 09:00 sati okupljanje je u Udruzi Praktikum! Moguće je sudjelovati cijeli tjedan ili dane po odabiru!
Voditeljice programa: kiparica Melita Omeragić i psihologinja Ivana Koller
Cijena paketa za 4 dana iznosi 750 kn.
(Uključene sve aktivnosti, ulaznice u muzeje i radionice, ručak, međuobrok, stručno vodstvo)
Cijena programa po danu iznosi 200 kn.
Prijaviti se možete do petka, 30.03 2018. na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sve detalje pogledajte OVDJE.