Misija kampa je upoznavanje djece s novim sportom, rukometom na pijesku uz ponudu i drugih raznovrsnih aktivnosti pomoću kojih se želi omogućiti kvalitetno organiziranje slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika.

Jedan od glavnih ciljeva je utjecaj na cjeloviti razvoj djeteta putem raznovrsnih športskih aktivnosti i sadržaja te razvoj kreativnosti i stvaralačkih potencijala, zdravlja, općeg optimizma i zadovoljstva, a time i cjelokupne kvalitete života. Sadržaj kampa je kreativno i adekvatno zadovoljava primarne potrebe za kretanjem i igrom uz konstantno boravljenje na zraku.

Osim treninga na pijesku u ponudu kampa uključene su razne sportske aktivnosti i kretanja, društvene igre, pedagoške radionice te izlet u Hrvatski športski muzeja, sve to pod vodstvom tima stručnjaka među kojima su i nekadašnje bivše rukometne reprezentativke. Za sve polaznike kampa osiguran je topli obrok, voćne užine, majica za treninga i napitci.

Podršku projektu dali su brojni sportaši među kojima su i rukometni reprezentativci Jelena Grubišić i Igor Vori te Zagrebački rukometni savez koji je osigurao adekvatan prostora za provođenje kampa  i Kineziološki fakultet u Zagrebu sa svojim stručnim osobljem i volonterima koji će sudjelovati u provođenju programa.

U cilju kompetentnog vođenja djece dobi od 6-12 godina pri sudjelovanju u svim aktivnostima uključit će se volonteri odnosno studenti, odgajatelji i učitelji koji će svojim iskustvom pomoći u provedbi projekta.

Termin održavanja: 18.-22.06.2018., 25-29.06.2018. te 27-31.08.2018.
Dob: 6 - 12 godina
Broj mjesta po terminu je ograničen, a svi zainteresirani se mogu prijavit putem prijavnice na službenoj web stranici www.rokasbumba.com
Na stranici možete pronaći više informacija o samom kampa te voditeljima/trenerima koji će provoditi ovaj bogati program.