Vrijeme   Croatia, Zagreb  20°C

Zaprešić

U prekrasnom zagorskom ambijentu, tridesetak kilometara od Zagreba, nalazi se obiteljsko izletište-restoran DVA POTOKA

Brest Pokupski

Mlinski kamen smjestio se u netaknutoj prirodi brda i dolina Zrinske Gore tik uz rijeku Kupu i prostorne ravnice Odranskog polja.

Grešna Gorica - Desinić

Taborgradska klet smještena na istoimenom brijegu nasuprot Velikog Tabora, dvorca iz XV. stoljeća pruža gostu-namjerniku ugođaj pravog seljačkog zagorskog ambijenta,

Slani dol - Samobor

Izletište-Gogo smješteno je na obroncima Samoborskog gorja. Točnije u mjestu Slani Dol koje je udaljeno od Samobora 7 kilometara, a od glavnog grada Zagreba 25 kilometra.

Hrvatska Kostajnica

Restoran Djed je odlično odredište za odmor u prirodi i gastronomsko uživanje.

Kravarsko

Izletište Ključić Brdo obitelji Matković smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica i jedno je od najbližih turističko rekreacijskih centara.

Jakovlje

Izletište Kraljev Vrh nalazi se u prekrasnoj prirodi podno Sljemena, samo 30-ak km od Zagreba. U idiličnoj šumi na prostoru od 10 000 metara kvadratnih nalazi se

Sveti Križ Začretje

U zelenoj zipki međ bregima sitsnule se selo Kozjak. Povijest mu seže u daleku 1417. godinu, a možda i dalje, no ta je godina bila zapisana u Kaptolskom arhivu u Zagrebu.

okolica Zaprešića

Konjički klub Trajbar Team osnovan je 1996. godine u neposrednoj blizini grada Zagreba, u povijesnom gradu Zaprešiću. Konjički klub Trajbar Team smješten je u ugodnom prirodnom

...
Prekrižje Pleševičko

Krčma Boltina hiža nalazi se u selu Prekrižje Plešivičko, na osami s koje se pruža prekrasan pogled na padine Plešivice.

Kloštar Ivanič

Ladanj kod strica je seoski turizam gdje možete uživati u domaćim autohtonim jelima, piću, netaknutoj prirodi, opustiti se od svakodnevnog stresa i odmoriti se u mirnoj atmosferi domaćeg

...
Marija Gorica

Izletište Ladanjski Raj smješteno je u Mariji Gorici, mjestašcu svega dvadesetak kilometara udaljenom od Zagreba.

Gornja Stubice

Samo trideset kilometara od Zagreba među prelijepim zelenim bregima, u tihoj i idiličnoj udolini pitomog zagorskog krajolika smjestila se - 'Lojzekova Hiža'.

Dugo Selo

Na imanju obitelji Bunčić otkriti ćete jedinstven ugođaj i mjesto gdje ćete prekrasno provesti svoje vrijeme, uživati u jednostavnosti darova prirode i opuštati se u mirnoj atmosferi.

Zdihovo

Seosko gospodarstvo Ciban smješteno je iznad Zdihova, dva kilometra od središta Jastrebarskog, na atraktivnim lokacijama Polakov breg, Ravnica Črešnjevac, Misirka i Raj.

Ivanić Grad

Seoski turizam Kezele jedan je od najstarijih objekata te vrste u Hrvatskoj.

Kašina

Izletište Polovanec na jednom mjestu svim Zagrepčanima, ali i svima onima koji žele upoznati prigorsku tradiciju, nudi mirni kutak u kojem će imati prilike iskusiti autentično

...
Donja Zdenčina

Na lijepoj prigorskoj ravnici nedaleko od Zagreba na putu prema Karlovcu nalazi se Donja Zdenčina  i u njoj obiteljsko gospodarstvo plemeniti Šimanović.

Vrbovec

Ako Vam je dosta buke i gradske strke, bježi Vam se od svakodnevnog stresa, niste jos isprobali paintball ili se okusali u streličarsvu, želite sebi i svojima osigurati ugodan vikend i druženje

...
Krapina

Turističko selo 'Vuglec Breg'  plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec, koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost.

Posljednji događaji

Izbavitelj 2

u kinu od 21.06.2018.
Cineplexx kina u Hrvatskoj

Hotel Transilvanija 3

u kinu od 12.07.2018.
CineStar kina u Hrvatskoj

Besplatne kreativne radionice

petak-subota | 22.-24.06.2018. | BESPLATNO
City Center one West i East

O nama

Dječji događaji je specijalizirani portal za dječja društvena događanja. Mjesto gdje možete na jednostavan način dobiti i objaviti informacije o dječjim događajima i aktivnostima koje se odvijaju na području Hrvatske te koje možete posjetiti.

Newsletter

Kontakt

Kontaktirati nas možete na e-mail adresu:

info@djecji-dogadjaji.com