Vrijeme   Croatia, Zagreb  20°C

Samoborsko gorje

Ako želite pobjeći od gradske gužve i buke u mir, prekrasnu prirodu i svježi zrak onda vam predlažemo da posjetite Bio park Divlje vode.

okolica Samobora

Nadomak Zagreba, nedaleko od grada Samobora, u netaknutoj prirodi Parka prirode Žumberak, okruženo šumama i potokom nalaz se Eko selo Žumberak. 

svaki dan
blizina Pisarovine

Ekopark Krašograd nalazi se 35 kilometara od Zagreba u blizini Pisarovine. Idealno mjesto za odmor nakon napornog radnog tjedna koje nudi zanimljivost za

...
Medvednica

Jezerce Kraljičin zdenac i istoimeno izletište odmah pored njega (529 mnv), zbog dobro uređene planinarske staze i blizine grada, jedno su od najposjećenijih lokacija na Medvednici.

Zagreb - Bundek

Park Bundek omogućuje građanima Grada Zagreba boravak u prirodi, te različite vrste rekreacije i odmora uz šetnju, rolanje, bicikliranje, roštiljanje, sunčanje i ribolov.

...
Zagreb - Maksimir

Park Maksimir koji je izvorno nastao na rubnim dijelovima Zagreba krajem 18. i u prvoj polovici 19. stoljeća, danas je u cijelosti okružen gradskim naseljima.

Medvednica

Na internet stranica http://www.medvednica.info/ možete pronaći preko 70 planinarskih staza

...
Barilović - Karlovac

Konjički klub 'Barilo'- Barilović nalazi se na Ranchu Indiana u malom mjestu Barilović, nedaleko od Karlovca.

Generalski stol

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice. Sami odaberite kako ćete provoditi vrijeme u kampu, iskoristite što Vam priroda nudi.

Medvednica

Slap 'Sopot'  visine 9 m najveći je slap na Medvednici. Nalazi se na Vrapčanskom potoku (potok Vrapčak) i do njega iz Gornjeg Vrapča vodi

...
Zagreb - Jarun

Park Jarun čini: regatna staza duga 2250 m i dva jezera – Veliko i Malo, te šest otoka:Otok Univerzijade, Otok Trešnjevka, Otok Veslača, Otok Hrvatske mladeži, Otok Divljine i

...

Posljednji događaji

Izbavitelj 2

u kinu od 21.06.2018.
Cineplexx kina u Hrvatskoj

Hotel Transilvanija 3

u kinu od 12.07.2018.
CineStar kina u Hrvatskoj

Besplatne kreativne radionice

petak-subota | 22.-24.06.2018. | BESPLATNO
City Center one West i East

O nama

Dječji događaji je specijalizirani portal za dječja društvena događanja. Mjesto gdje možete na jednostavan način dobiti i objaviti informacije o dječjim događajima i aktivnostima koje se odvijaju na području Hrvatske te koje možete posjetiti.

Newsletter

Kontakt

Kontaktirati nas možete na e-mail adresu:

info@djecji-dogadjaji.com