Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Lisinskom i ostvarenog uspjeha u Americi mlada talentirana Mia Negovetić dolazi ponovo u Lisinski i to ovaj put u mjuziklu za sve generacije!

Magic Musical (O. Dešić - D. Petrović) je dvojezični mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miu Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. U toploj glazbenoj čaroliji govori se o jezičnim temama. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, djeca mogu naučiti mnoge riječi i fraze za najrazličitije situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će ih uvući u mjuzikl. Oblikovatelj rasvjete je Sven Jelović, video produkciju potpisuje Branimir Rogoznjan.

U ovom zabavnom glazbenom šou, u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, traže se skriveni objekti i tragovi čarobnoga štapića koji je negdje izgubio Čarobnjak (David Petrović). Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u traganju. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu pratimo i njezine misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi: Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali div ne vide mrave i Sestricu pa nastaju mnoge komične situacije.

 

Termin održavanja: subota | 17.03.2018. | 19:30
Cijena ulaznice: 90, 120 i 150 kn. Ulaznice kupite OVDJE.

Više pogledajte OVDJE