Krenite u nove kreativne pobjede Backstage radionice i tečajevi.

ŠKOLA SCENARIJA

Program ima za cilj razvoj individualnih sposobnosti i usmjeravanje polaznika prema onim oblicima dramaturškog djelovanja u kojima će njihove sposobnosti doći do maksimalnog izražaja. Namijenjen je polaznicima svih starosnih dobi, koje će biti podijeljene u grupe, a koji žele pronaći, te istančati vlastiti glas i stil, ovladati tehnikom originalnog pisanja i dramatizacije u kazališnom ili televizijskom mediju.
DRAMSKE RADIONICE za djecu i mlade 
U dramskim radionicama djeca i mladi, osim kreativnosti i mašte, razvijaju i osjetilnost, samosvjesnost, zaigranost, zajedništvo, rad u timu, samopouzdanje, oslobadaju se straha od javnog nastupa te uče kako se govorno, emocionalno i na ostale načine se izraziti.
Ne zaboravite, ne postoje male uloge, samo mali glumci i cijeli svijet je pozornica.
SOLO PJEVANJE za sve uzraste 
Program ima za cilj razvoj individualnih sposobnosti i usmjeravanje polaznika prema onom žanru glazbe u kojem će njegove ili njezine sposobnosti doći do maksimalnog izražaja. Namijenjen je polaznicima svih starosnih dobi, koji žele pjevati, bilo da je u pitanju opera, pop, jazz ili gospel.

KONDICIJSKI TRENING za plesače i pjevače 
Program se sastoji od niza vježbi kojima se radi na kondiciji potrebnoj za što bolju pjevačku ili plesnu izvedbu.
BALANCE BOARD FITNESS

Dobar osjećaj ravnoteže je sposobnost tijela da zadrži uspravan stav brzom reakcijom na promjene učinka vanjskih sila. Sa starenjem slabi aktivnost živčanog sustava i mišićna snaga, a posljedično i stabilnost, uglavnom zbog inaktivnosti.  Svrha treninga je vježbanje ravnoteže pomakom težišta tijela izvan temelja potpore, te poticanjem mišićne reakcije i refleksa pomakom i naglom promjenom zgloba na nestabilnoj površini.


Mjesto održavanja: Kulturni centar Remetinec
Dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve 098 901 4207 / 095 590 8473.