U nastavku ciklusa radionica VELIKI IZUMI ZA MALE LJUDE očekuje vas radionica Pazi, auto!

Možete li zamisliti život bez omiljenog vozila na četiri kotača? Teško, zar ne? Ipak, prošlo je tek nešto više od stoljeća otkako se grof Marko Bombelles prvi provozao tada još prašnjavim i neasfaltiranim ulicama Zagreba. Ubrzo je automobil postao ne samo najpopularnije sredstvo za savladavanje udaljenosti,  već i statusni simbol.

Ove subote „provozat“ ćete se bogatom zbirkom automobila Tehničkog muzeja Nikola Tesla. Saznat ćete kakvi su se automobili vozili u prošlosti, ali i kakvi će se najvjerojatnije voziti u budućnosti, koliko su bili brzi i na koji su se način pokretali prvi automobili, što se sve krije ispod automobilske „haube“ te zašto danas ne možemo zamisliti život bez automobila.
U tome će pomoći iskusni vozač Silvio Mumelaš.
Za kraj vas očekuje i utrka autićima na zrak koje ćete sami sastaviti!
Voditelji: Silvio Mumelaš, Kosjenka Laszlo Klemar

Za sudjelovanje u programu potrebno je prijaviti se putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj: 01/ 4881-643 do petka 18.05.2018. u 16:00 sati.

Termin održavanja: subota | 19.05.2018. | 10:00-11:30

Dob: od 6 do 10 godina

Cijena: Program je uključen u cijenu ulaznice za stalni postav i dodatno se ne naplaćuje. Cijena OVDJE. Broj sudionika je ograničen.