Nove avanture veselih junaka samo što nisu počele! Vraćamo se u Životinjsko carstvo na vrlo važan i značajan dan. Dan kada se nakon dvije godine putovanja oko svijeta družina ponovno okuplja u svojem predivnom gradu.

Tu su svi. Zapravo, skoro svi...

Zatičemo lava Leopolda, kralj životinja, dobrodušnog, ali i dalje uplašenog, pandu Amandu, dobricu i mudricu, koja je i dalje vlasnica knjižare, galeba Stipu, kapetana broda i ove družine, aligatora Kroka, surfera i hrabrog buntovnika.

Tu je i novi član grupe, pouzdani prijatelj i veliki cirkuski talent, klaun Kiki, prvi čovjek u njihovom gradu. On razumije njihov jezik, za razliku od većine ljudi i pokazat će se kao velika pomoć i čvrsti oslonac.

Jedne junakinje nema, nema žirafe Gracije i oni saznaju da ju je jedan vlasnik cirkusa  na prijevaru odveo u svoj cirkus u Parizu te se tamo sad grozno ponaša prema njoj. Čim to čuju, oni odmah odlučuju otići u Pariz i osloboditi svoju prijateljicu. Nakon niza smiješnih nesporazuma, oni tamo i stignu. Spretno i hrabro, Stipe i Kiki izvuku Graciju, dok Amanda zapričava Herkulesa.

 

IZVEDBE PREDSTAVE 14. i 28. svibnja su BESPLATNE!
REZERVACIJA ULAZNICA NIJE MOGUĆA. KARTE SE PREUZIMAJU ISKLJUČIVO NA BLAGAJNI HISTRIONSKOG DOMA U RADNO VRIJEME BLAGAJNE (od 10 do 14h i 2 sata prije predstave)

Termin održavanja: subota | 14. i 28.04.2018. | 11:00 sati

Predstava je za djecu od 3 do 12 godina.

Izvor: OVDJE