Dijete ima ispade bijesa? Oglušuje se na vaše zabrane? Dijete ne želi surađivati i čini se da vam se inati? Što god učinili, ništa ne pomaže i ponekad morate kazniti dijete. Sve se to može riješiti pravilnom komunikacijom!

Danas je vrlo teško biti roditelj. Zapravo, roditeljima je danas teže nego ikad. Nekada su postojale velike obitelji gdje su jedni drugima pomagali u obavljanju svakodnevnih obaveza, te oko brige za djecu. Danas toga više nema. Roditelji su prepušteni sami sebi smatrajući da bi trebali znati sve potrebno o odgoju.
Kako bi pomogli roditeljima, udruga Najsretnija beba je pokrenula besplatne radionice. Kroz radionice pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici će saznati kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju, kako izbjeći ispade bijesa i opasna ponašanja.

Ovim putem pozivamo roditelje djece od 1 do 6 godina da dođu na jednu od dvije besplatne radionice koje se održavaju 26. 11. 2017., prva od 10 do 12 sati i druga od 12.15 do 14.15 sati na adresi: Centar inovativne edukacije, Mladice 20 u Zagrebu i saznaju ono najvažnije o sljedećim temama:
• emotivni i intelektualni razvoj djeteta
• greške u odgoju i kako ih ispraviti
• ispadi bijesa i kako ih smiriti
• kako spriječiti opasno ponašanje
• kada i kako reći NE
• kako postaviti adekvatne granice u odgoju
• kako privoljeti dijete na suradnju

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 0989008634

O voditeljici:
Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu. Kako bi pomogli roditeljima, udruga Najsretnija beba je pokrenula projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom pod pokroviteljstvom Zaklade Adris.