Pozivaju vas na ciklus od 3 pričaonice na temu liječenja dojenčadi i predškolske djece. U ovim pričaonicama baviti će se temama očuvanja zdravlja, prevencije bolesti odnosno liječenja u dječjoj dobi.

Pristup i stav voditeljice o ovim temama je aktivan, neškodljiv, ponekad čak i zabavan za dijete i okolinu. Ideja je usvojiti odnosno proširiti medicinske spoznaje o manje agresivnom pristupu u liječenju uz održavanje najveće koristi u procesu liječenja.

Pričaonice će se održati u tri tematske cjeline, jednom mjesečno, u prostorijama Mjesnog odbora Kruge 9, a raspored tema je sljedeći:
23.03.2018. (17-18:30  h) Liječenje dojenčadi
27.04.2018. (17-18:30 h) Prva pomoć u kući
08.06.2018. (17-18:30 h) Najčešće infekcije kod djece predškolske dobi.

Premda je poželjno da sudionici dolaze redovno, moguće je doći i samo na pojedinačni susret.

Pričaonice su namijenjene zainteresiranim sadašnjim i budućim roditeljima, ali i drugim članovima obitelji koji se zateknu u situaciji skrbi za dojenčad.

Na pričaonicu možete doći sami, ali i s „malcem“. Tijekom pričaonice planirano je provođenje kviza znanja te praktična primjene stečenog znanja.

Sudjelovanje je besplatno, ali radi bolje organizacije molimo da svoj dolazak najavite na telefon 091/948-2448 (Ivana) ili u inbox Udruge.

Voditeljica: r.sc. Miljenka-Jelena Jurašić, dr. med., spec. neurolog i majka triju prekrasnih djevojčica. Savjetovanje je dio njezinog svakodnevnog radnog dana, a pritom uz konvencionalne medicinske preporuke rado uključuje i komplementarne odnosno alternativne medicinske tehnike.

Izvor: OVDJE