Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.  Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca. Pod motom: Life is a circus  vode vas i vaše najmlađe u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. 

Dok ćete veliki na kućicama isprobavati razne specijalitete vrhunskih ugostitelja, klince vode u nevjerojatan svijet čarolije, zbog kojeg će ovogodišnji Advent pamtiti još dugo nakon Božića!

Za primamljivi svijet iluzije bit će zaduženi Nikola Mijatović, Jadranka Žinić Mijatović  i Ivo Frangeš među kojima se ne zna tko je veći ljubitelj hodanja na štulama, a tko žongliranja. Njihove čarolije probudit će dijete i u onima koji su već davno zaboravili kako je to vjerovati u Djeda Božićnjaka, no ipak će  najmlađima izmamiti najveći osmijeh na lice. Svake večeri, osim ponedjeljka i utorka, od 19 do 20 sati imat će svoj magični show pun iznenađenja i smijeha.

Najmlađe očekuju i super zanimljive radionice – mogu naučiti žonglirati, hodati po traci ili vrtjeti hula-hup, a striček Nikola izrađivat će im razne figure od balona. Klincezama koje žele postati vile ili princeze i klincima koji bi voljeli biti omiljeni lik iz igrica, ispunjavat ćemo želje na face paintingu.

Kako bi dječje Fuliranje bilo još veselije osigurali su i nastupe dječjih zborova Kikići i Zagrebački Anđeli čije stihove vaši najmlađi vjerojatno često pjevaju.

Termin održavanja: od 30.11.2017.do 1.1.2018.

Više pogledajte OVDJE

Ostala događanja za vrijeme Adventa u Zagrebu pogledajte OVDJE