Ovogodišnja 16-ta po redu Božićna priča obitelji Salaj svijetliti će s gotovo dva i pol milijuna lampica, a očekuje vas bogat program i gastronomska ponuda.

Božična priča treje od 1. prosinca 2017. do 14. siječnja 2018. godine, svakodnevno od 16:00 do 21:00 za sve posjetitelje.

Od središta Čazme do Grabovnice, tj. same 'Božićne priče', vodit će vas prometna signalizacija. Imanje obitelji Salaj nalazi se pri kraju Grabovnice, a besplatni parking nalazi se neposredno pred ulazom, kao i 200-tinjak metara dalje, gdje je napravljen novi parking za stotinjak vozila i autobusa. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE.

 

Cijena ulaznice: 30,00 kuna po osobi
Djeca do 7 godina u pratnji odraslih: BESPLATNO
Osobe s invaliditetom, štićenici, djeca i odrasli s posebnim potrebama: BESPLATNO

Klizanje:
Cijena klizanja je određena za 45 minuta klizanja te je u tu cijenu uračunat i najam klizaljki.
Cijena : 30,00 kuna po osobi
Djeca do 12 godina (uz prisustvo punoljetne osobe): 20,00 kuna po osobi

 

Prijevoz do Božićne bajke organiziran je i s HŽ Putnički prijevoz. U okićenom vlaku Tin-express bit će organiziran prigodni program za djecu, u kojemu će sudjelovati sveti Nikola, Djed Božićnjak i snjegović. Vlak polazi sa zagrebačkog Glavnog kolodvora i vozi do Ivanić Grada, dok od Ivanić Grada do obiteljskog imanja Salaj u Grabovnici pokraj Čazme voze autobusi. Više o vlaku pogledajte OVDJE.

Naša ekipa prošle godine posjetila je događaj i zabilježila ga kroz FOTOGRAFIJE.

 

Izvor: OVDJE