Olimpijada Malih sportaša tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu.

Događaj se održava u ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine u 18.00 sati u Sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5.

Tijekom deset godina postojanja događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj na što smo izrazito ponosni.

Ovogodišnju Olimpijadu svojim će dolaskom uveličati i poznati sportaši.

Na posljednjih nekoliko Olimpijada sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo trenirali tijekom cijele godine.

Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje.

Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica i trenera te isto toliko volontera.

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima “Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život

 

Izvor: OVDJE