Interaktivna kazališna noćna tura Tajne Griča namijenjena je posjetiteljima i građanima Zagreba koji žele upoznati povijesnu i tajnovitu stranu glavnoga grada. Posjetitelji aktivno sudjeluju u različitim igranim događajima iz povijesti Zagreba, od kojih će ih neki naježiti, a neki raznježiti.

Obilazak je temeljen na povijesnim činjenicama, na romansiranoj povijesti preuzetoj iz romana Marije Jurić Zagorke, te na poznatim gradskim legendama. Noćna tura "Tajne Griča" posebna je zbog večernjeg termina te kostimiranih povijesnih i fikcionalnih likova koji na slikovit i interaktivan način predstavljaju gradsku povijest, te jamče novi doživljaj poznatih lokacija.

Kada?
Svakog petka i subote od 08. lipnja do početka rujna 2017. Petkom se tura izvodi na hrvatskom, a subotom na engleskom jeziku. Od 16.06. tura počinje u 21:30h, a od 07.07. od 21:00 sati.

Trajanje?
1 sat

Prodaja ulaznica?
www.ulaznice.hr

u poslovnicama Tisak Medije, Kompasa, Aquarius Recordsa ili prije početka ture na samoj lokaciji uz obaveznu rezevaciju na broj 091 4615 672 ili 091 4615 677.

Cijena?
150 kn za odrasle i 100 kn za djecu do 12 godina

Na grupu od minimalno 35 osoba (odrasli) odobravamo 10% popusta na cijenu ulaznica.

Mjesto okupljanja:
Križanje Mesničke i Ilice, kod spomenika fra Andriji Kačiću Miošiću. Grupu dočekuje vodič odjeven u crni plašt.

 

Više informacija o projektu Tajne Griča na: www.tajnegrica.hr  i www.facebook.com/tajne.grica.